MIRE JÓ MÉG A MESTERBALZSAM?

Azt már tisztáztuk, hogy a mesterbalzsam igen hatékonyan enyhíti a különböző betegségekkel járó fájdalmakat és gyulladásokat, akár egy izomgyulladásról, akár egy fájdalmas reumáról beszélünk. De kérdés, hogy még mire lehet használni, felhasználni a mesterbalzsamot?

Mire jó még a mesterbalzsam?

STRIÁK ELTÜNTETÉSE

A striák hosszanti vagy vízszintes irányú, hegszerű csíkok, melyek színben is eltérnek a bőr többi részétől. A test bármely részén előfordulhat, de leggyakrabban a karokon, fenéken, combokon és a has körül jelentkezik. Kialakulásának leggyakoribb oka a terhesség, de striákat eredményezhet még a gyors hízás vagy fogyás, növekedés, örökletes tényezők, stb. A striák nagyon sok tinédzsert és kismamát érintenek és a férfiak sem kivételek ez alól. Azonban nem kell kétségbe esni, ha megjelentek a bőrünkön ezek a hegszerű vonalak, hiszen ezeket is nagyszerűen meg lehet szüntetni vagy mérsékelni a mesterbalzsammal. A mesterbalzsam növényi összetevői ugyanis képesek újra felépíteni a bőrsejteket, így ezek a vonalak idővel halványulhatnak vagy meg is szűnhetnek. Ezenfelül pedig a burgonya leve is igen kiválóan képes eltüntetni a stírákat: csak szeletelj fel egy burgonyát és tedd néhány percre az érintett területre. Mikor úgy látod, hogy a krumpli leve jól átjárta a striákat, akkor vedd le és hagyd megszáradni a levet, majd et követően most le.
 

GERINCPROBLÉMÁK KEZELÉSE

Súlyos térdízületi bántalmakban szenvedőkkel végeztek összehasonlító vizsgálatokat, és ennek során kiderült, hogy napi egy óra erőteljes gyaloglás egy hét elteltével a panaszok enyhülését hozta. Persze ehhez el kellett viselni az első napokban még fokozódó fájdalmat, ami az orvosok szerint az indokolatlan kímélet és természetesen az ízületek rossz állapotának együttes következménye. Később azonban a betegek fizikai és pszichés állapota is lényegesen javult. Emellett pedig érdemes az érintett területet mesterbalzsammal kezelni, mivel ezzel a krémmel is látványos javulást lehet elérni.

Mesterbalzsam itt!

Hillvital gyógyfüvesMesterbalzsam 250ml

Hillvital gyógyfüves Mesterbalzsam 250ml

12-féle gyógynövénnyel - az ekcéma, a pikkelysömör és visszeres gyulladások kezelésére.

Ár: 6150 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!